Trandafiri nostalgici superbi, livrăm din primăvară la ghiveci

Afișez toate cele 4 de rezultate

Show sidebar
ghiveciradacina-nuda
Close

Trandafiri Chippendale®

Evaluat la 0 din 5
70,00 lei78,00 lei
Trandafiri Chippendale® Trandafirii Chippendale® au fost creați în anul 2005 de către Casa Tantau pentru a face atâtea grădini să strălucească la început de sezon. Recomandăm să urmărești la noi pe site și trandafirii Modern Art®, un soi asemănător, la fel de iubit și de apreciat.  
ghiveciradacina-nuda
Trandafiri galbeni, Trandafiri Inka
Close

Trandafiri galbeni Inka®

Evaluat la 0 din 5
60,00 lei68,00 lei
Trandafiri galbeni Inka® Trandafirii Inka® au fost introduși în anul 2015 de către creatorul Tantau. Sunt unii dintre cei mai apreciați trandafiri galbeni, pentru că înfloresc constant pe tot parcursul sezonului și sunt foarte sănătoși. Culoarea lor galben solar aduce instant zâmbetul pe buze oricui îi privește.    
ghiveciradacina-nuda
Trandafiri Giardina
Close

Trandafiri Giardina® (Tan97289)

Evaluat la 0 din 5
62,00 lei70,00 lei
Trandafiri Giardina Remarcabil trandafir cățărător cu florile mari,  într-o nuanță romantică minunată de roz deschis, margini mai deschise. Parfum moderat, fructat, dulce. Poate fi folosit pentru flori tăiate, grădină, stâlp sau catarator.
ghiveciradacina-nuda
Trandafiri Modern Art
Close

Trandafiri Modern Art®

Evaluat la 0 din 5
55,00 lei63,00 lei
Trandafiri Modern Art® Creatorul Tantau ne oferă trandafirii Modern Art®, un soi teahibrid nou, din 2019. Recomandăm să urmărești la noi pe site și trandafirii Chippendale®, un soi asemănător, la fel de iubit și de apreciat.