Hortensii / Hydrangea Macrophilla de care te vei atașa imediat.

Începând din februarie, livrăm la ghiveci de 3l. Care este preferata ta?

Afișez 1 - 12 din 22 de rezultate

Show sidebar
Close

Hortensie – Hydrangea Macrophylla Adria

Evaluat la 0 din 5
70,00 lei

Hortensie - Hydrangea Macrophylla Adria

Această hortensie face parte din familia Macrophylla. Are flori albastre splendide de care să te bucuri pe tot parcursul verii. Livrarea se face în primăvara anului 2023.
Close

Hortensie – Hydrangea Macrophylla Baby Blue

Evaluat la 0 din 5
70,00 lei

Hortensie - Hydrangea Macrophylla Baby Blue

Această hortensie face parte din familia Macrophylla. Florile sale sunt de culoare albastru-deschis (de unde provine și numele), de care să te bucuri pe tot parcursul verii. Nu sunt pretențioase și oferă un cadru vizual spectaculos. Ce o face specială pe această Hortensie - Hydrangea Macrophylla Baby Blue este numărul mare de flori din "bulgărașii" de flori ai plantei. Livrarea se face în primăvara anului 2023.
Close

Hortensie – Hydrangea Macrophylla Bodensee

Evaluat la 0 din 5
70,00 lei

Hortensie - Hydrangea Macrophylla Bodensee

Această hortensie face parte din familia Macrophylla. Are flori albastre fabuloase de care să te bucuri pe tot parcursul verilor următoare. Ce este specific acestei hortensii absolut adorabile este înălțimea la maturitate de aproape un metru și jumătate cu inflorescența bogată. Livrarea se face în primăvara anului 2023.
Close

Hortensie – Hydrangea Macrophylla Candy Heart Pink

Evaluat la 0 din 5
70,00 lei

Hortensie - Hydrangea Macrophylla Candy Heart Pink

Această hortensie face parte din familia Macrophylla. Are flori albe și roz, conferindu-i acestei hortensii splendide un aspect bombonicios. Ce o face specială pe această horstensie este înflorirea spectaculoasă de aproximativ 20 cm în diametru. Livrarea se face în primăvara anului 2023.
Close

Hortensie – Hydrangea Macrophylla Charm

Evaluat la 0 din 5
76,00 lei

Hortensie - Hydrangea Macrophylla Charm

Această hortensie face parte din familia Macrophylla. Ce este roz-roșu, se îngrijește ușor și te bucură întreaga vară? Este chiar hortensia-fenomen Hydrangea Macrophylla Charm. Livrarea se face în primăvara anului 2023.
Close

Hortensie – Hydrangea Macrophylla Cocktail

70,00 lei

Hortensie - Hydrangea Macrophylla Cocktail

Această hortensie face parte din familia Macrophylla. Particularitatea acestei hortensii este combinația spectaculoasă de alb și roz a florilor. Livrarea se face în primăvara anului 2023.
Hortensie - Hydrangea Macrophylla Early Blue
Close

Hortensie – Hydrangea Macrophylla Early Blue

Evaluat la 0 din 5
70,00 lei

Hortensie - Hydrangea Macrophylla Early Blue

Hortensia Early Blue este o varietate de hortensie de grădină de mărime medie, cu flori superbe în nuanțe de albastru intens. Ce o face specială este distribuirea petalelor: par a fi ușor aplatizate, conferindu-i un aspect nonșalant. Această hortensie face parte din familia Macrophylla. Livrarea se face în primăvara anului 2023.
Close

Hortensie – Hydrangea Macrophylla Fabolo Blue

Evaluat la 0 din 5
70,00 lei

Hortensie - Hydrangea Macrophylla Fabolo Blue

Această hortensie face parte din familia Macrophylla. Caracteristic Hortensiei - hydrangea Macrophylla Fabolo Blue este aspectul compact al florilor, care crează un super efect vizual. Are flori albastre spectaculoase de care să te bucuri pe tot parcursul verii. Livrarea se face în primăvara anului 2023.
Hortensie - Hydrangea Macrophylla Farfalle
Close

Hortensie – Hydrangea Macrophylla Farfalle

Evaluat la 0 din 5
79,00 lei

Hortensie - Hydrangea Macrophylla Farfalle

Această hortensie face parte din familia Macrophylla. Ce este specific acestei hortensii - sunt ciorchinii mici de flori roz superbi care oferă un spectacol vizual complet. Livrarea se face în primăvara anului 2023.
Close

Hortensie – Hydrangea Macrophylla Fay Pink

Evaluat la 0 din 5
76,00 lei

Hortensie - Hydrangea Macrophylla Fay Pink

Această hortensie face parte din familia Macrophylla. Ce face specială această hortensie Fay Pink, este faptul că este o varietate de hortensii puternic ramificată, compactă, cu creștere viguroasă. Livrarea se face în primăvara anului 2023.
Close

Hortensie – Hydrangea Macrophylla Hi Tornado

Evaluat la 0 din 5
70,00 lei

Hortensie - Hydrangea Macrophylla Hi Tornado

Această hortensie face parte din familia Macrophylla. Vrei această hortensie pentru că are înflorirea pe perioada verii și a toamnei. Livrarea se face în primăvara anului 2023.
Close

Hortensie – Hydrangea Macrophylla Jip

Evaluat la 0 din 5
70,00 lei

Hortensie - Hydrangea Macrophylla Jip

Această hortensie face parte din familia Macrophylla. Caracteristica specială a acestei hortensii este culoarea intensă de albastru. Livrarea se face în primăvara anului 2023.