Hortensii / Hydrangea Paniculata deosebite.

Începând din februarie, livrăm la ghiveci de 3l. Care este hortensia ta preferată?

Afișez toate cele 6 de rezultate

Show sidebar
Close

Hortensie – Hydrangea Paniculata Pink Diamond

Evaluat la 0 din 5
79,00 lei

Hortensie - Hydrangea Paniculata Pink Diamond

Această hortensie face parte din familia Paniculata. Această hortensie Pink Diamond este extrem de apreciată de către experții și iubitorii de hortensii. O vrei la tine în grădină? Livrarea se face în primăvara anului 2023.
Close

Hortensie – Hydrangea Paniculata Ruby

Evaluat la 0 din 5
79,00 lei

Hortensie - Hydrangea Paniculata Ruby

Această hortensie face parte din familia Paniculata. Are flori albe și roz splendide pe tot parcursul verii. Ce face specială această hortensie este faptul că spre toamnă, culorile se transformă în nuanțe de roz și roșu. Livrarea se face în primăvara anului 2023.
Close

Hortensie – Hydrangea Paniculata Silver Dollar

Evaluat la 0 din 5
79,00 lei

Hortensie - Hydrangea Paniculata Silver Dollar

Această hortensie face parte din familia Paniculata. Are flori albe de care să te bucuri pe tot parcursul verii. Este o varietate de hortensie premiată, te invităm în continuare să urmărești detalii suplimentare despre această hortensie spectaculoasă. Livrarea se face în primăvara anului 2023.
Close

Hortensie – Hydrangea Paniculata Skyfall

Evaluat la 0 din 5
79,00 lei

Hortensie - Hydrangea Paniculata Skyfall

Această hortensie face parte din familia Paniculata. Are flori albe absolut superbe care-ți împodobesc grădina pe parcursul verii. Ce zici de un gard viu format din hortensii Skyfall? Senzațional! Livrarea se face în primăvara anului 2023.  
Close

Hortensie – Hydrangea Paniculata Sundae Fraise

Evaluat la 0 din 5
79,00 lei

Hortensie - Hydrangea Paniculata Sundae Fraise

Această hortensie face parte din familia Paniculata. Are flori roz splendide de care să te bucuri pe tot parcursul verii. Surprizele de culoare cu care încântă privitorul reprezintă punctul forte al acestei minunate hortensii. Te invităm în continuare să urmărești restul de detalii despre hortensia Sundae Fraise. Livrarea se face în primăvara anului 2023.
Close

Hortensie – Hydrangea Paniculata Unique

Evaluat la 0 din 5
79,00 lei

Hortensie - Hydrangea Paniculata Unique

Această hortensie face parte din familia Paniculata. Are flori albe splendide de care să te bucuri pe tot parcursul verii. Livrarea se face în primăvara anului 2023.